16/5/11

Γιάννης Καυκάς

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα έμενα στο ξενοδοχείο Zafolia (στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας) λόγω meeting στην εταιρεία όπου εργάζομαι. Εκεί έμεναν και άνδρες των ΜΑΤ από άλλες περιοχές της Ελλάδος (ή κάτι τέτοιο) που τους είχαν φέρει ως ενισχύσεις και τους άκουγα να μιλάνε μεταξύ τους στο πρωινό.

"Άντε να πάει να συναντήσει τον Γρηγορόπουλο" έλεγε χαιρέκακα ο ένας στον άλλο πριν αποχωρήσουν για να πιάσουν δουλειά.....

Έτσι έμαθα για τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Καφκά, ενός νέου που χτυπήθηκε ή επειδή ήταν αξύριστος ή επειδή κρατούσε φωτογραφική μηχανή. Η εξουσία πάντοτε μισούσε κάθε τι καλλιτεχνικό.

Η παραπάνω φώτο είναι από το blog του.

Αναδημοσίευση από το blog greek rider

Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Καυκάς την 11η Μαίου 2011 κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας, κάνουμε έκκληση για συλλογή φωτογραφικού υλικού, video και οποιασδήποτε πληροφορίας μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση. Παρακαλούμε πολύ για την άμεση αποστολή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ υλικού έχει καταγραφεί κατά τη διάρκεια της πορείας από το Σύνταγμα με κατεύθυνση τα Προπύλαια. Θα επιθυμούσαμε να μη δημοσιευθεί το εν λόγω υλικό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984276857

e-mail: kafkasphotos@gmail.com

Ευχαριστούμε πολύ

Η οικογένειά του

Δεν υπάρχουν σχόλια: